fbpx

Staanplaats

€ 16.500

Bautersemstraat 1-3, 2550 KONTICH - Te koop


Dossierbeheerder
Veerle Coeckelbergh
Prijs
:
€ 16.500
Adres
:
Bautersemstraat 1-3, 2550 KONTICH
Omschrijving

Ondergrondse staanplaatsen in de Bautersemstraat 1-3 te Kontich

 

Beschrijving:

Wij bieden een unieke mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats te kopen in de Bautersemstraat 1-3 te Kontich. De staanplaatsen zijn ideaal voor particulieren of bedrijven die behoefte hebben aan een veilige en gemakkelijk toegankelijke parkeermogelijkheden in de buurt van Kontich centrum. Momenteel zijn de plaatsen 1 , 16 en 17 nog beschikbaar.

 

Kenmerken van de staanplaatsen:

- Locatie: Bautersemstraat 1-3, 2550 Kontich

- Ondergrondse ligging: De staanplaatsen bevinden zich in een ondergrondse parkeergarage van een nieuwbouwcomplex, wat zorgt voor maximale veiligheid en bescherming van uw voertuigen.

- Gemakkelijke toegang: De parkeergarage is goed bereikbaar en heeft een comfortabele in- en uitrit, waardoor parkeren en vertrekken probleemloos verlopen.

- Ruime afmetingen: Elke staanplaats biedt voldoende ruimte voor een voertuig van gemiddelde grootte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beperkte manoeuvreerruimte.

 

Prijs en aanvullende informatie:

De staanplaatsen worden verkocht aan de prijs van 25.000 euro per staanplaats. Aangezien het hier een nieuwbouw betreft verloopt de verkoop gedeeltelijk onder registratie (grondaandeel) en gedeeltelijk onder BTW (constructie). Voor aanvullende informatie over deze 3 ondergrondse staanplaatsen kunt u contact opnemen via ons algemeen telefoonnummer 03/449 49 77. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een bezichtiging te regelen, zodat u de staanplaatsen zelf kunt ervaren.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en mis deze kans niet om veilige en handige parkeeroplossing te verwerven in de Bautersemstraat 1-3 te Kontich.

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat