fbpx

Prachtig gerenoveerde 3 SLPK woning met airco en stadstuin!

€ 425.000

Generaal Drubbelstraat 94, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 425.000
Kadastraal inkomen
:
€ 513
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Generaal Drubbelstraat 94, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
138 m²
Grondoppervlakte
:
65 m²
Voorgevel
:
5 m
Perceel breedte
:
5 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Comfort binnen
:
Airconditioning, Hoogrendementsglas
E spec
:
140 kWh/m²

Gelijkvloers

Inkomhal
:
5,3 m²
Leefruimte
:
27,9 m²
Keuken
:
6,7 m²
stadstuin
:
11 m²

Eerste verdieping

Badkamer
:
11,2 m²
Slaapkamer 1
:
17,5 m²
Nachthal
:
-

Tweede verdieping

Bureau
:
9,2 m²
Slaapkamer 2
:
10,2 m²
Slaapkamer 3
:
10,4 m²
mezzanine
:
11,9 m²

Kelder

Kelder
:
33,5 m²
Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, airco en gezellige stadstuin!

Deze oogstrelende en instapklare woning met gunstig EPC (B) werd recent hoogwaardig gerenoveerd, is voorzien van alle hedendaagse comfort, is asbestveilig en beschikt over een conforme elektrische installatie. Omwille van deze toplocatie in een feeërieke straat te Oud-Berchem, op een boogscheut van het Groen Kwartier, geniet je niet enkel van de nabijheid van het bruisende stadsleven, maar ook van enkele groene oases van rust in de directe omgeving. Winkels, parken, scholen, horeca en sportfaciliteiten vindt u op wandelafstand en ook de bereikbaarheid is uitstekend met belangrijke invalswegen, station, tram- en bushaltes vlakbij. Kortom, deze karaktervolle woning is de ultieme plek om het werk- en gezinsleven optimaal te combineren, is uitermate geschikt voor thuiswerk en is een garantie op zorgeloos en kwalitatief wonen.  

 

Gelijkvloers: De authentieke elementen springen meteen in het oog bij het betreden van de woning via de inkomhal, denk maar aan de vintage tegelvloer, de karakteristieke bakstenen muur, de sierlijke houten trap, de moluren, de decoratieve voorzieningen voor vestiaire en schoenrek alsook de hoge plafonds. De leefruimte ademt gezelligheid en luxe, geniet een mooie natuurlijke lichtinval en beschikt over dimbare verlichting, een slimme thermostaat en decoratieve bamboe jaloezieën. De keuken ligt aanpalend de leefruimte en is uitgerust met kwalitatieve "Smeg" toestellen waaronder een inductievuur, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Bovendien beschikt u over voldoende werk- alsook opbergruimte en een uitsparing om een microgolf in te werken.   

 

1e verdiep: De omvangrijke badkamer is een echt pareltje waar u kan genieten van een rustieke inloop-/regendouche en voorzien is van een dubbel wasmeubel, toilet, handdoek-radiator, mechanische ventilatie en een praktische waskast. Ook hier zijn de finishing touches subliem (watervalkranen, waskommen, wastafel-tablet, matzwart kraanwerk, inbouwspots,...). De ruime master-bedroom ligt op een warme plankenvloer en beschikt over een ingemaakte kastenwand en airco.   

 

2e verdiep en mezzanine: De nachthal werd omgetoverd tot een volwaardige bureauruimte met inbegrip van een ingemaakt meubel en veel natuurlijk licht met dank aan de verduisterende Veluxen. Ideaal voor wie van thuis uit werkt, maar ook uitermate geschikt voor de kinderen en hun huiswerk. Dit verdiep huisvest nog 2 kamers, elk met ingemaakte kastruimte. De ene kamer herbergt een airco, terwijl de andere kamer beschikt over een omvangrijke mezzanine waar de mooie balkenstructuur zichtbaar is. De mezzanine is een polyvalente ruimte waar het mogelijk is om te slapen, te spelen, te sporten en bovendien nog extra bergruimte herbergt.

 

Stadstuin & kelder: In de knusse stadtstuin met zithoek kan u in alle rust en privacy genieten van de buitenlucht, een streepje groen, een lekkere BBQ met vrienden of een sprankelend aperitief. De pergola en de buitenverlichting zorgen voor dat extra tikkeltje sfeer en gezelligheid. Met dank aan het grote schuifraam, kan de leefruimte in de zomermaanden het verlengde van uw terras vormen. De woning omvat nog een grote, droge kelder die tot in de puntjes is afgewerkt en zeer veel extra opbergruimte biedt.

 

Garagebox & fietsenberging:

De eigenaars huren een garagebox die enkele huizen verder ligt aan € 110 per maand. Om de hoek van de straat kunnen fietsbergingen worden gehuurd aan € 6 per maand. Dit kan eventueel worden overgenomen indien gewenst.

 

Extra troeven: Instapklaar - Toplocatie - EPC B - HR ramen 2021 - Airco - HR CV ketel 2020 - Dak-,vloer- en gevelisolatie - Elektriciteit conform - Asbestveilig - Stadstuin - Kelder - Laag KI - Fiberklaar - Huur garagebox/fietsberging

 

VISIT & BUY: U bent van harte uitgenodigd op woensdag 23  & zaterdag 26 oktober te Generaal Drubbelstraat 94, 2600 Berchem. Onze deskundige makelaar staat klaar om al uw vragen te beantwoorden op deze bezoekdagen. Bevestig alvast uw aanwezigheid via deze link https://www.coprimmo.com/nl/te-koop/25683/prachtig-gerenoveerde-3-slpk-woning-met-airco-en-stadstuin-in-berchem, via info@coprimmo.be of telefonisch: 03.449.49.77. Bij interesse kunt u na bezichtiging een bod uitbrengen tot en met maandag 28 oktober - 15u00. Mis deze unieke kans niet!

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat