fbpx

Karaktervolle woning met 4 slps en tuin

€ 375.000

Hendrik Consciencelaan 73, 2640 MORTSEL - Te koop


Dossierbeheerder
Veerle Coeckelbergh
Prijs
:
€ 375.000
Kadastraal inkomen
:
€ 894
Aantal slaapkamers
:
4
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Hendrik Consciencelaan 73, 2640 MORTSEL
Bewoonbare opp.
:
200 m²
Grondoppervlakte
:
152 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
6 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1910
Verwarming
:
CV op stookolie
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Deels dubbel, deels enkel
E spec
:
413 kWh/m²

Gelijkvloers

Inkomhal
:
11 m²
Leefruimte
:
18,2 m²
Eetkamer
:
21,2 m²
Keuken
:
33,6 m²

Eerste verdieping

Badkamer
:
8,8 m²

Entresol

Slaapkamer 1
:
16 m²
Slaapkamer 2
:
24 m²

Eerste verdieping

Slaapkamer 3
:
16 m²

Entresol

Slaapkamer 4
:
24 m²

Gelijkvloers

Terras
:
29 m²

Kelder

Multifonctionele ruimte
:
78 m²
Omschrijving

Authentiek herenhuis met erker in de buurt Luithagen

Dit karaktervolle herenhuis met 4 slaapkamers en tuin is gelegen in de geliefde buurt Luithagen. Een ideale locatie waar u alles binnen handbereik heeft, of u nu te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de auto reist.  Ontspanningsgelegenheden (waaronder Fort IV), ziekenhuizen en scholen zijn eveneens vlakbij. De woning biedt tal van mogelijkheden om er uw droomhuis van te maken, maar kan ook in zijn huidige staat bewoond worden. Een ruime tuin met een prachtige boom maakt deze woning extra aantrekkelijk.

Wat deze woning te bieden heeft:

 

Inkomhal

Via enkele treden in de voortuin bereikt u de voordeur die toegang biedt tot de ruime hal met trap naar de bovenverdiepingen.

Hier is voldoende plaats voor een vestiaire. Vanuit de hal betreedt u de lichtrijke leefruimte, wat meteen zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

 

Leefruimte en keuken

De eetkamer sluit naadloos aan op de verzorgde keuken, die in 2011 werd gerenoveerd. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, Miele oven en microgolfoven, koelkast en diepvries.  Mocht er voorkeur bestaan voor een kookeiland, biedt deze keuken hier meer dan voldoende ruimte voor. Achteraan de woning bevinden zich een toilet en extra bergruimte. Grote raampartijen achteraan laten overvloedig daglicht binnen, waardoor de achterzijde van de woning een gezellige sfeer heeft. Vanuit de leefruimte achter heeft u toegang tot het terras en de tuin. Dankzij de gunstige oriëntatie blijft het huis ook in de zomer steeds fris en aangenaam.

De ruime living met veel natuurlijk licht bevindt zich aan de voorzijde van het huis. De mooie erker verbindt binnen met  buiten en geeft je een blik op de voortuin en de straat.  

 

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de voorzijde heeft een klein balkon.

De tussenverdieping herbergt de badkamer die is uitgerust met een bad, douche, wastafel en een toilet en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.

 

Tweede verdieping

Via de trappenhal bereikt u de tweede verdieping , waar nog eens twee ruime slaapkamers zijn ingericht. Deze kamers bieden volop mogelijkheden voor een flexibel gebruik.

Bij de achterste slaapkamer bevindt zich een luik dat toegang geeft tot de zolderruimte.

 

Kelder:

Onder de volledige woning bevindt zich een ruime kelder (2.5 m hoog) met natuurlijk daglicht aan de voorzijde. Deze ruimte kan perfect dienen als speelkamer, extra bureau, hobbykamer of opslagruimte. Achteraan is er nog meer extra bergruimte beschikbaar.

 

Tuin:

De achtertuin beschikt over een gezellig terras en een mooi groen stukje tuin hetwelk momenteel doorloopt naar de tuin van de buren. U kunt hier volop genieten van zowel zon als schaduw.

 

Extra troeven

- Zeer goede ligging

- Ruime woning met 4 ruime slaapkamers

-- Mooie tuin

-- extra ruimte voor bureau/hobbyruimte en opbergruimte.

- Rolluiken en vliegenramen aanwezig

 

Renovatieplicht:

De renovatie verplichting voor residentiële gebouwen gaat in op 1 januari 2023.

Wie vanaf 2023 de nieuwe eigenaar, opstalhouder of erfpachter wordt van een woning of appartement met een slecht EPC-label, moet die binnen de 5 jaar energetisch renoveren tot label D (of beter).

https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023#q-59813524-3072-4edc-bb23-c56becf7b528

 

 

Interesse ? Maak vlug een afspraak op 03/449 49 77 op onze kijkdagen op 20, 21 en 24 september

Mis deze kans niet! We starten met een instelprijs van € 375.000.

 

 

 

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat