fbpx

Charmante serviceflat in het groen!

€ 245.000

Bautersemstraat 47 A-44, 2550 KONTICH - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 245.000
Kadastraal inkomen
:
€ 949
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Bautersemstraat 47, 2550 KONTICH
Bewoonbare opp.
:
78 m²
Beschikbaarheid
:
Huurovereenkomst te respecteren
Bouwjaar
:
1979
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Hoogrendementsglas, parlofoon
E spec
:
128 kWh/m²

Verdieping 4

Inkomhal
:
4,6 m²
Leefruimte
:
37,7 m²
Keuken
:
4,9 m²
Badkamer
:
5,4 m²
Slaapkamer 1
:
13 m²
Terras
:
7,2 m²
Slpk 2/bureel
:
10,7 m²

Kelder

Kelder
:
-
Omschrijving

Charmante 1 à 2 slaapkamer serviceflat in een rustige, groene omgeving!

Deze gezellige en recent gerenoveerde serviceflat ligt op de 4de verdieping van Residentie Eglantier, een goed onderhouden gebouw in het centrum van Kontich dat omringd wordt door prachtige natuur, waaronder het Altenapark (met bistro). De residentie voorziet in een (optionele) kwalitatieve dienstverlening op maat, waar comfort, veiligheid en service voorop staan. Ideaal voor wie zelfstandig wonen hoog in het vaandel draagt en waar huisdieren en eigen meubels bovendien zijn toegestaan. De serviceflat is overigens een uitstekende investering met een gegarandeerd rendement (momenteel verhuurd), een uitgelezen kans voor eenieder met de mogelijkheid om op termijn zelf in te stappen.

 

Optionele dienstverlening:

Verpleging - Kinesist - Apotheek - Kapper - Schoonheidssalon - Restaurant - Persoonlijk alarm - Ontbijt en diner service - Bakker - Receptie - Feesten - Drankbedeling - Terras met bar - Schoonmaakdienst - Klusjesdienst - Wasserij & droogkuis - Boodschappen - Activiteiten - Vuildienst  - ...

 

Het appartement is ingedeeld als volgt:

 

Inkomhal, slaap- & badkamer:

De inkomhal is voorzien van een praktisch doorgeefluik, een parlofoon en biedt veel ruimte voor uw vestiaire. De ruime slaapkamer maakt het mogelijk een grote kleerkast onder te brengen en staat in rechtstreekse verbinding met de badkamer en de leefruimte. De moderne badkamer is voorzien van een omvangrijke inloopdouche, lavabo met spiegelkast, toilet en handdoek-radiator.

 

Leefruimte & keuken:

De riante leefruimte geniet een mooie natuurlijke lichtinval, waarborgt uw privacy volledig en kijkt uit op de groene natuurpracht. Een deel van de leefruimte kan dienst doen als bureel, maar kan evenzeer worden omgetoverd tot 2de slaapkamer. De onderhoudsvriendelijke keuken omvat een keramisch kookvuur, dampkap, koelkast met vriesvak en een lavabo.

 

Terras, kelder & parkeermogelijkheden:

Het extra brede terras is west geörienteerd en leent zich perfect om te tafelen, te aperitieven of tot rust te komen in de gezonde buitenlucht met zicht op het mooie Altenapark en het voormalige klooster. Met dank aan de overkapping kan u hier ook geniet bij minder goed weer en bent u steeds beschermd tegen de elementen. Een droge, privatieve kelderberging is inbegrepen. Indien gewenst is het steeds mogelijk om een autostaanplaats te huren en/of aan te kopen.

 

Extra troeven:

- EPC B/131

- Elektriciteit conform

- Asbestveilig

- Toplocatie

- HR beglazing 2017 met vliegenramen

 

 

 

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat