fbpx

Zeer ruim 3/4 slpk appartement

€ 365.000

Fruithoflaan 124 84, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Stefaan Van Quaelle
Prijs
:
€ 365.000
Kadastraal inkomen
:
€ 2.278
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
Fruithoflaan 124, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
190 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1979
Verwarming
:
Warmtepomp
Lift
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
provisie
:
€ 330.05
EPC No.0003241286
E spec
:
177 kWh/m²

Verdieping 8

Inkomhal
:
-
Leefruimte
:
85 m²
Keuken
:
-
Nachthal
:
-
Slaapkamer 1
:
14 m²
Slaapkamer 2
:
14 m²
Slaapkamer 3
:
28 m²
Badkamer
:
-
Badkamer 2
:
-
Berging
:
-

Kelder

Kelder
:
-
autostaanplaats
:
-
Garage
:
-
Omschrijving

BERCHEM: Zeer ruim 3- tot 4-slaapkamerappartement met 2 terrassen en panoramisch uitzicht!

Dit lichte, ruime appartement op de 8e verdieping van een gebouw met lift biedt een schitterend panoramisch uitzicht over de omgeving. Het appartement ligt op wandelafstand van winkels zoals Delhaize en traiteur-slagerij Finebek, nabij openbaar vervoer, parken en scholen. De nabijheid van de belangrijkste invalswegen maakt de locatie bovendien zeer praktisch.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit appartement? De eerste foto's geven je alvast een inspirerende sfeerimpressie van hoe het eruit zou kunnen zien na een renovatie. Deze beelden zijn afkomstig van een vergelijkbaar appartement in hetzelfde gebouw en tonen perfect het potentieel van jouw toekomstige thuis. Het appartement biedt tal van verbouwingsmogelijkheden dankzij de beperkte aanwezigheid van dragende structuren. Hierdoor kan de indeling naar eigen wens en stijl worden aangepast, zonder beperkingen. Of u nu droomt van een open loft-achtige leefruimte of een andere, moderne herindeling van de kamers, dit appartement geeft u de vrijheid om uw woonwensen volledig te realiseren.

 

Indeling:

Inkomhal, leefruimte & keuken: Bij binnenkomst betreedt u een royale inkomhal met een stijlvolle tegelvloer, veiligheidsdeur, videofoon, apart gastentoilet en een ingebouwde vestiairekast. De ruime leefruimte van ca. 85 m² is zeer licht dankzij grote schuiframen en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht. De mooie parketvloer versterkt de warme, huiselijke sfeer. De gesloten keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen en veel opbergruimte. Indien gewenst kan deze eenvoudig worden omgevormd tot een open keuken.

 

Slaapkamers & badkamers: Via de nachthal bereikt u drie ruime slaapkamers (ca. 14, 14 en 28 m²). Alle kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken voor optimaal comfort. De masterbedroom, een samenvoeging van oorspronkelijk twee kamers, kan indien gewenst weer gesplitst worden. Deze kamer beschikt over airconditioning/warmtepomp, ingebouwde kasten en directe toegang tot een en suite badkamer met ligbad en lavabomeubel. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. De nachthal biedt ook toegang tot een apart toilet dat momenteel is toegevoegd aan de tweede badkamer, een wasruimte voor wasmachine en droogkast, en extra opbergruimte.

 

Terrassen & kelder: Aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement bevinden zich ruime terrassen, waar u op elk moment van de dag kunt genieten van zon of schaduw, met een prachtig uitzicht als extra pluspunt. Het appartement beschikt bovendien over een private dubbele kelderberging, ideaal voor extra opslag.

 

Garagebox en autostaanplaats: Er is de mogelijkheid om een ondergrondse garagebox (nr. 8 -  30.000) en een autostaanplaats (nr. 34 -  17.500) bij aan te kopen, wat het wooncomfort verder verhoogt.

 

Extra troeven:

- Uitstekende Mobiscore: 9,2/10

- Dubbele beglazing voor energie-efficiëntie

- Airco/warmtepompen voor zowel koeling als verwarming, aan voor- en achterzijde van het appartement

- Twee terrassen met panoramisch uitzicht

- Gunstig EPC B-label

 

Dit appartement biedt alle ruimte en mogelijkheiden op een ideale locatie. Plan snel uw bezoek en ontdek het zelf!

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat