fbpx

Instapklaar 3 slpk hoek-app. met sauna en 2 terrassen!

€ 419.000

Fruithoflaan 101 091, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 419.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.978
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Adres
:
Fruithoflaan 101, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
145 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1976
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Comfort binnen
:
Airconditioning, Videofoon, Gepantserde deur, Sauna, Hoogrendementsglas
E spec
:
161 kWh/m²

Verdieping 9

Inkomhal
:
8,9 m²
Nachthal
:
5 m²
Leefruimte
:
48,7 m²
Keuken
:
8,2 m²
Wasruimte
:
2,4 m²
Badkamer
:
5,6 m²
Toilet
:
1,2 m²
Slaapkamer 1
:
15 m²
Slaapkamer 2
:
12,1 m²
Slaapkamer 3
:
14 m²
Sauna
:
1,8 m²
terras voor
:
11,8 m²
terras achteraan
:
8,7 m²

Kelder

Garagebox
:
-
Kelder
:
-
Omschrijving

Lichtrijk, instapklaar hoek-appartement met 3 slaapkamers, infrarood sauna, airco en 2 terrassen!

Dit verborgen pareltje kent een hoge afwerkingsgraad, geniet van alle hedendaags comfort en bevindt zich op de 9e verdieping van een zéér goed onderhouden gebouw met lift. Dit gezellig en omvangrijk appartement (145m² cfr. EPC) met airco en open haard is niet alleen asbestveilig, maar heeft ook een gunstig EPC B en is beschikbaar bij akte. U geniet van een centrale ligging op de gerenommeerde Fruithoflaan, vlakbij winkels, horeca, scholen, parken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Mis deze mooie opportuniteit zeker niet!

 

Inkom-/nachthal, wasruimte, toilet & infrarood sauna:

U betreedt dit prachtig appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur, videofoon, dimbare verlichting en ingemaakte vestiaire. Het oog valt meteen op de authentieke visgraatparket, dewelke is doorgetrokken in de leefruimte. Er is een aparte wasruimte die tevens fungeert als extra berging, ideaal voor het kuisgerief en zo veel meer. Het eerste toilet is apart en is voorzien van een handenwasser en automatisch licht. Bovendien kan u geheel tot rust komen in uw eigen infrarood sauna, een godsgeschenk voor lichaam en geest.

 

Leefruimte & keuken:

De grote, doch knusse leefruimte op visgraatparket heeft een leuke indeling waardoor u beschikt over een apart salon alsook een aparte eetkamer en biedt vele mogelijkheden naar inrichting toe. Bovendien geniet u een mooie natuurlijke lichtinval en een adembenemend uitzicht over de Antwerpse skyline. Voor nog wat extra sfeer en gezelligheid kan u gebruik maken van de bio-ethanol haard, een ware "eye-catcher" die letterlijk en figuurlijk de warmte in huis brengt. Maar ook airconditioning is voorzien, evenals een slimme thermostaat en rookmelder. De moderne "soft-close" keuken voorziet in ruim voldoende werk- en opbergruimte, is uitgerust met kwalitatieve toestellen (inductievuur 5 pits, dampkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer) en omvat een gootsteen met verstelbare kraan en een zéér fraai composieten werkblad met reliëf.   

 

Slaapkamers & badkamer:

De 3 riante slaapkamers (12, 14 & 15m²) liggen allen op parket en hebben rechtstreekse toegang tot het terras aan de achterzijde. De master-bedroom is voorzien van airco en TV-aansluiting, terwijl de overige kamers over inmaakkasten beschikken. In de rustieke badkamer kan u na uw sauna bezoek zowel genieten van een luxueus ligbad alsook van een weelderige inloop-/regendouche. Verder omvat de geheel betegelde badkamer nog een strak wasmeubel met ingewerkte spiegel, toilet, radiator en ventilatie.

 

Terrassen, garagebox, fietsenberging & kelder:

Met een ZO-geörienteerd terras aan de achterzijde en een NW-georiënteerde terras aan de voorzijde kan u steeds in alle rust en privacy genieten van zon en schaduw, vergezeld van een feeëriek uitzicht. De extra brede terrassen werden recent gerenoveerd en lenen zich perfect om te aperitieven, te tafelen of te tuinieren op hoogte. Elektriciteit en licht is voorzien. Een ondergrondse garagebox met elektrische is optioneel aan te kopen (€ 30.000). U kan gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsberging. Een ruime kelder is inbegrepen.

 

Extra troeven:

- Mobiscore: 9,2/10

- Gunstig EPC B

- 145m² cfr. EPC

- HR beglazing 2013

- 2 Airco's

- Infrarood sauna

- Bio-ethanol haard

- Asbestveilig

- Gemeenschappelijke fietsberging

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat