fbpx

Handelspand/horecazaak te huur op zichtlocatie in Oud-Berchem

€ 2.950

Generaal Lemanstraat 54, 2600 BERCHEM - Te huur


Dossierbeheerder
Joeri Weckx
Prijs
:
€ 2.950
Adres
:
Generaal Lemanstraat 54, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
194 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
EPC No.20240704-0003303627-KNR-1

Omschrijving

Handelspand/horecazaak te huur op zichtlocatie in Oud-Berchem

Welkom bij dit uitzonderlijke handelspand met horecafunctie, gelegen op een zeer zichtbare hoeklocatie in Oud-Berchem. Dit pand biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategisch gelegen vestiging met tal van voorzieningen.

 

Het pand is uitgerust met zowel een personenlift als een keukenlift, wat zorgt voor optimaal gemak en efficiëntie in de dagelijkse bedrijfsvoering. Momenteel wordt het pand enkel gebruikt voor Take-Away, maar er zijn mogelijkheden om zowel binnen- als buitenruimte te voorzien (terras vergunning werd in het verleden al bekomen). Het pand beschikt eveneens over een studio boven de zaak, ideaal voor eigen gebruik / kantoorruimte. Tot slot is er de mogelijkheid om apparatuur over te nemen/te huren.

 

Met zijn prominente hoekligging, uitstekende faciliteiten en uitbreidingsmogelijkheden is dit handelspand een ideale keuze voor ondernemers in de horecabranche die op zoek zijn naar een hoogwaardige en goed bereikbare locatie. Mis deze unieke kans niet om uw horecadroom waar te maken!

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat