fbpx

Instapklare villa met 5/6 slpks en feeërieke tuin!

€ 725.000

Azalealei 46, 2540 HOVE - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 725.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.741
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
Azalealei 46, 2540 HOVE
Bewoonbare opp.
:
320 m²
Grondoppervlakte
:
816 m²
Voorgevel
:
9 m
Perceel breedte
:
16 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1956
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Airconditioning, Alarm, Garagepoort met afstandsbediening, Sauna, Jaccuzzi, Telefooncentrale
Comfort buiten
:
Tuinhuis
EPC No.0003350950
E spec
:
242 kWh/m²

Kelder

Kelder
:
8,3 m²
Wasruimte
:
8,3 m²
Garage
:
31,4 m²

Gelijkvloers

Inkomhal
:
10,4 m²
Toilet
:
1,4 m²
Speelkamer
:
15,4 m²
Tuin
:
691 m²

Eerste verdieping

Leefruimte
:
44 m²
Keuken
:
12,1 m²
Hal
:
2,2 m²

Tweede verdieping

Hal
:
2,7 m²
Slaapkamer 1
:
11,8 m²
Slaapkamer 2
:
13,2 m²
Badkamer
:
4,4 m²

Derde verdieping

Slaapkamer 3
:
12,2 m²
Slaapkamer 4
:
6,3 m²
Slaapkamer 5
:
20,7 m²
Inkomhal
:
1,8 m²

Zolder

Badkamer 2
:
9,6 m²
Omschrijving

Instapklare villa met 5/6 slaapkamers, 2 badkamers en feeërieke tuin te Hove!

Deze zéér ruime, karaktervolle alsook lichtrijke woning is gelegen in de alom gegeerde "Bloemenwijk", een ware toplocatie in het groene en rustieke Hove. Doorheen de jaren werd de woning hoogwaardig en smaakvol gemoderniseerd zodoende deze voldoet aan alle hedendaagse normen inzake kwalitatief wonen. De riante tuin met jacuzzi is het absolute orgelpunt, maar ook de infrarood sauna, het alarmsysteem, de zonnepanelen en de airco's vormen een enorme meerwaarde. Zowel aan binnen- als buitenruimte is hoegenaamd geen gebrek, kortom de ultieme gezinswoning die ook mogelijkheden biedt voor een thuiskantoor, praktijkruimte, atelier, ... Mis deze unieke kans dus zeker niet!

 

Gelijkvloers:

De inkomhal op tegelvloer huisvest het gastentoilet met handenwasser en voorziet in voldoende plek voor een vestiaire. Aan de achterzijde van de woning vindt u een polyvalente ruimte met rechtstreekse toegang tot de tuin. Deze herbergt de infrarood sauna, een leuke eerste stap richting uw privé-wellness, maar ook een plek die uitermate geschikt is als slaapkamer, speelruimte, hobbyruimte, fitness, atelier of kantoor.

 

1e verdiep:

De leefruimte op parket geniet een mooie natuurlijke lichtinval met dank aan de erker aan de voorzijde en de grote raampartij aan de achterzijde, dit accentueert het gevoel van ruimte nog des te meer. Het omvangrijk salon met TV-wand en ingemaakte kasten staat garant voor gezelligheid, terwijl je in de eetkamer kan dineren met prachtig uitzicht op uw oogstrelende tuin. De airco, inbouwspots en slimme "Philips Hue" verlichting zijn extra kersen op de taart. De open keuken met eiland zorgt tijdens het kokkerellen voor de connectie met uw gezin of gasten en is voorzien van een keramisch vuur, dampkap, vaatwasser, oven, microgolf, anderhalve lavabo, wijnregalen meer dan voldoende werk- en opbergruimte.  

 

2e verdiep:

Via de nachthal met inmaakkast bereikt u de eerst badkamer. Deze is geheel betegeld en omvat een ligbad/douche combinatie, dubbel wasmeubel met spiegelkast, toilet en mechanische ventilatie. Dit verdiep huisvest nog 2 ruime slaapkamers (12 & 13m²) waarvan één met airco en verbluffend uitzicht op de tuin.

 

3e verdiep & zolder:

Origineel beschikte dit verdiep over 2 slaapkamers (18,5 & 20;5m²), echter werd één kamer opgesplitst om een extra bureauruimte te creëren, indien gewenst kan deze ingreep eenvoudig ongedaan worden gemaakt. Beide kamers zijn voorzien van airco. Het zolderverdiep omvat niet enkel opbergruimte, maar brengt ook de tweede badkamer onder. Deze omvat een bad/douche combinatie, dubbel wasmeubel met spiegelkast, mechanische ventilatie en ingemaakte kastenwand.   

 

Tuin, garage, wasruimte & kelder:

De zuidoost-geörienteerde tuin is een groene oase van rust waar u steeds in alle privacy kan genieten van zowel zon als schaduw. Een droom voor wie groene vingers heeft, voor dierenliefhebbers, voor gezinnen met kindjes en voor al wie graag al eens een barbecue of feestje organiseert. Dit pareltje beschikt over een luxueuze jacuzzi, onvergetelijke momenten zijn dus gegarandeerd. Maar ook de 2 tuinhuizen zijn uitermate praktisch en elektriciteit, licht en water is voorzien. De ruime inpandige garage is uitgerust met een geautomatiseerde poort en biedt plek voor uw wagen in combinatie met meerdere fietsen, brommers,... Maar ook op de oprit is veel ruimte voor meerdere wagens. De wasruimte is apart en ligt net als de droge opbergkelder op een keramische tegelvloer.

 

De ruime, droge kelder biedt véél opbergruimte en herbergt de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

 

Extra troeven: Instapklaar - Toplocatie - 320 m² cfr. EPC - Zonnepanelen - EPC C - Infrarood sauna - Jacuzzi - Recente HR condenserende ketel (2022) - Alarmsysteem - Tuin - Garage - Kelder - Wasruimte

 

VISIT & BUY: U bent van harte uitgenodigd op woensdag 25 , zaterdag 28 & maandag 30 september te Azalealei 46, 2540 Hove. Onze deskundige makelaar staat klaar om al uw vragen te beantwoorden op deze bezoekdagen. Bevestig alvast uw aanwezigheid via deze link https://www.coprimmo.com/nl/te-koop/25241/instapklare-villa-met-5-6-slpks-en-fee-rieke-tuin-in-hove, via info@coprimmo.be of telefonisch: 03.449.49.77. Bij interesse kunt u na bezichtiging een bod uitbrengen tot en met woensdag 02 oktober- 15u00. Mis deze unieke kans niet!

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat