fbpx

Karaktervol, instapklaar 2 slpk app met terras!

€ 235.000

De Roest d'Alkemadelaan 11 37, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 235.000
Kadastraal inkomen
:
€ 949
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
De Roest d'Alkemadelaan 11, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
85 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1968
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Videofoon, Hoogrendementsglas
E spec
:
107 kWh/m²

Verdieping 6

Inkomhal
:
2,7 m²
Vestiaire
:
0,5 m²
Keuken
:
7,5 m²
Leefruimte
:
33,1 m²
Nachthal
:
4,7 m²
Slaapkamer 1
:
8,2 m²
Slaapkamer 2
:
15,1 m²
Badkamer
:
4,3 m²
Toilet
:
1 m²
Terras
:
3,7 m²

Kelder

Kelder
:
-
Omschrijving

Karaktervol, instapklaar 2 slaapkamer appartement met terras!

Met veel toewijding werd dit appartement met uitstekend EPC (B/107) doorheen de jaren stijlvol gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. Dit vintage pareltje ligt op de 6e verdieping van een goed onderhouden gebouw met een rustige en groene, doch centrale ligging. Winkels, parken, sportfaciliteiten, scholen, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij, ook Deurne vliegveld ligt op 30 min. wandelafstand. Dit charmant appartement is onmiddellijk beschikbaar en leent zicht uitstekend voor eigen bewoning, maar ook ter investering. Bovendien is het appartement asbestveilig en is de elektriciteit geheel conform. Mis deze mooie opportuniteit zeker niet!

 

De indeling is als volgt:

 

Inkomhal, woonkamer, keuken & berging:

U betreedt het appartement via de aparte inkomhal met ingemaakte vestiaire, extra berging, videofoon en authentieke tegelvloer met dambord patroon. De omvangrijke woonkamer wordt overladen door een schitterende lichtinval en geniet een kwalitatieve, geverfde blokjesparket. In dit mooie appartement ziet en voelt u de pracht en praal van de groene omgeving, een garantie voor een hoge leef- en woonkwaliteit. De moluren geven het appartement nog meer karakter, authenticiteit en gezelligheid. Aanpalend de hal en de leefruimte vindt u de recent gerenoveerde keuken (2024) die voorzien is van een keramisch kookvuur, dampkap, oven, koel-/vries combinatie en dubbele lavabo. Aan werk- en opbergruimte heeft u alleszins geen gebrek. Indien u op termijn de keuken zou willen opentrekken naar de leefruimte toe, kan dit op eenvoudige wijze gerealiseerd worden.

 

Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:

De nachthal, eveneens op dambord tegelvloer, herbergt eveneens een grote ingemaakte kast. Beide slaapkamers waarborgen uw privacy en genieten een groen vergezicht. De riante master-bedroom (15m²) is voorzien van een ingemaakte kastenwand, rolluiken en verleent directe toegang tot het gezellig terras. De moderne, rustieke badkamer werd anno 2023 opgewaardeerd en omvat een ligbad/douche combinatie, een strak lavabomeubel, spiegel met led-verlichting en een wasmachine. Het toilet is apart ondergebracht en beschikt over een handenwasser.

 

Terras, kelder & gemeenschappelijke :

Op het inpandig terras kan u te midden van deze groene omgeving geheel tot rust komen an een drukke dag, al dan niet met een glaasje in de hand. Enige inkijk is zo goed als uitgesloten, privacy en een feeëriek uitzicht zijn gegarandeerd. De ideale plek om de werkdag af te sluiten of het weekend in te zetten. Een ruime, privatieve en droge kelderberging is inbegrepen. Voor uw fiets is er zowel een ondergrondse alsook een bovengrondse gemeenschappelijke fietsenstalling.

 

Extra troeven:

- Mobiscore 9,3/10

- Gunstig EPC 107/B

- Elektriciteit conform

- Asbestveilig

- Dubbele HR beglazing

- Wasmachine inbegrepen

- Fiberklaar

- Kelder

- Gemeenschappelijke fietsenberging

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat