fbpx

Gerenoveerd pareltje met 2 slpks, ZW-terras en fenomenaal uitzicht!

€ 295.000

De Roest d'Alkemadelaan 2 804, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 295.000
Kadastraal inkomen
:
€ 1.068
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
De Roest d'Alkemadelaan 2, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
84 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1971
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Gepantserde deur, Hoogrendementsglas
Comfort buiten
:
Zonnetent
E spec
:
99 kWh/m²

Verdieping 8

Slaapkamer 1
:
15,2 m²
Slaapkamer 2
:
9,5 m²
Terras
:
15,3 m²
Keuken
:
-
woonkamer
:
36,3 m²
Inkomhal
:
3,9 m²
Nachthal
:
2,9 m²
Badkamer
:
5,3 m²
Vestiaire
:
0,7 m²
Toilet
:
1,2 m²

Kelder

Kelder
:
-
Omschrijving

Gerenoveerd pareltje met 2 slaapkamers en ZW-terras met fenomenaal uitzicht!

Dit stijlvol en kwalitatief renovatieproject met uitstekend EPC (A) is gelegen op de 8e verdieping van een prima onderhouden gebouw met rustige, groene en centrale ligging. Winkels, parken, scholen, horeca, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij. Bent u op zoek naar een ruim, lichtrijk en instapklaar appartement met een omvangrijk terras waarvan u de eerste bewoner na renovatie zal zijn? Zoek niet verder, vraag een bezoek aan voor dit pand en uw verwachtingen zullen ongetwijfeld ingelost worden.

 

De indeling is als volgt:

 

Inkom-/nachthal, woonkamer & keuken:

U betreedt het appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur, parlofoon en ruimte voor uw vestiaire. Het oog valt meteen op de prachtige "Mortex" gietvloer, deze loopt naadloos door in de open keuken, nachthal, badkamer en toilet. Zo werd een mooi geheel gecreëerd dat de perfecte combinatie vormt met de authentieke blokjesparket die volledig geschuurd en behandeld werd. De nachthal herbergt nog een ruime ingemaakte kast, de ideale dressing, vestiaire of extra opbergruimte. De woonkamer baadt in het natuurlijk licht, leent zicht tot elk interieur en kijkt uit op de feeërieke Antwerpse skyline. De extra brede, marmeren venster-tabletten lenen zich perfect om te benutten als extra zitruimte wanneer u gasten over de vloer hebt of gewoonweg wil genieten van het uitzicht. De moderne open keuken werd wonderwel geïntegreerd in de leefruimte en omvat kwalitatieve toestellen waaronder een gasvuur, oven, dampkap, vaatwasser, koelkast en vriezer met 3 lades. Het "Mortex" werkblad, het gouden kraanwerk en dito handgrepen zijn ware "eye-catchers" die een extra dimensie geven aan het appartement. Verder is er nog een aparte bergruimte waar uw voorraad of kuisgerief makkelijk opgeborgen kan worden.

 

Slaapkamers, badkamer & toilet:

De master-bedroom (15m²) is voorzien van een ingemaakte kastenwand en is uitgerust met elektrische rolluiken, zodoende uw nachtrust gewaarborgd blijft. De tweede slaapkamer (9,5m²) kan ook perfect gebruikt worden als bureel, dressing, hobbyruimte, kinderkamer, speelkamer of logeerkamer. Beide slaapkamers liggen eveneens op parket, zéér aangenaam tijdens de koude wintermaanden. De strakke badkamer (eveneens met gouden kraanwerk) is voorzien van een lavabomeubel met waskom, een inloop-/regendouche met hoog ZEN-gehalte, een spiegel met geïntegreerde led verlichting en mechanische ventilatie. Bovendien werd een maatkast voorzien om uw wasmachine en droogkast volledig uit het zicht te plaatsen. Het toilet is apart ondergebracht.

 

Terras & kelder:

Zowel via de woonkamer als via de master-bedroom verkrijgt u toegang tot het riant, zuidwest-geörienteerd terras dat zicht uitstrekt over de hele breedte van het appartement. Met zicht op het groen alsook op de adembenemende skyline van 't Stad, kan u in alle privacy tot rust komen, al dan niet met een glas in de hand. Met de gedroomde ZW-oriëntatie is een zonnetent allesbehalve een overbodige luxe. Een privatieve, droge kelderberging zit in de prijs begrepen.

 

Extra troeven:

- Mobiscore 9,4/10                     - Beperkte lasten

- Elektriciteit conform                 - Fiberklaar

- EPC A/99                                - Gemeenschappelijke fietsenberging

- HR beglazing                           - Veiligheidsdeur

- Asbestveilig                             - Incl. design lichtarmaturen

 

Mis deze unieke kans zeker niet!

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat