fbpx

Prachtig gerenoveerd 2 slpk app met airco en terras!

€ 265.000

Fruithoflaan 100 1004, 2600 BERCHEM - Te koop


Dossierbeheerder
Gregorey Verhoeven
Prijs
:
€ 265.000
Kadastraal inkomen
:
€ 868
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Fruithoflaan 100, 2600 BERCHEM
Bewoonbare opp.
:
80 m²
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Bouwjaar
:
1963
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Volledig geïnstalleerd
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Airconditioning, Videofoon, Hoogrendementsglas
E spec
:
115 kWh/m²

Verdieping 10

Inkomhal
:
3,4 m²
Keuken
:
7,5 m²
Leefruimte
:
25,6 m²
Nachthal
:
2,5 m²
Toilet
:
0,9 m²
Badkamer
:
4,5 m²
Slaapkamer 1
:
12,1 m²
Slaapkamer 2
:
13,5 m²
terras voor
:
18,6 m²

Kelder

Kelder
:
-
Omschrijving

Prachtig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met airco en terras!

Dit stijlvol en kwalitatief gerenoveerd appartement kent een hoge afwerkingsgraad en bevindt zich op de 10e verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift. Dit ruim en lichtrijk appartement met uitstekend EPC (115/B) en indrukwekkend uitzicht heeft een conforme elektrische installatie, is asbestveilig, is onmiddellijk beschikbaar en is tevens een mooie kans voor eigen bewoning alsook ter investering. U geniet van een centrale ligging op de gerenommeerde Fruithoflaan, vlakbij winkels, horeca, scholen, parken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Bovendien bevindt u zich op een boogscheut van het bruisende Antwerpse stadsleven. Als eerste bewoner na renovatie geniet u overigens nog garantie op alle toestellen.

 

Dit appartement heeft volgende indeling:

 

Inkomhal, keuken & leefruimte:

U betreedt het appartement via de inkomhal met videofoon en plek voor een (ingemaakte) vestiaire. Het oog valt meteen op de naturelle parketvloer (eik) die naadloos werd doorgelegd in het hele appartement. De "state of the art" open keuken met eiland is een pareltje en werd uitstekend geïntegreerd in de leefruimte. Deze voorziet in veel werk- en opbergruimte (soft-close) en is uitgerust met een inductievuur met ingewerkte dampkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer met 3 lades. Het houten werkblad, het mat-zwarte kraanwerk en de gouden spatwand zijn ware "eye-catchers" die pure luxe ademen. De gezellige woonkamer geniet een leuke indeling, een schitterende natuurlijke lichtinval, een mooi uitzicht en leent zich tot elk interieur. Bovendien zijn de design lichtarmaturen inbegrepen, deze dragen bij tot de wederkerende zwart-wit accenten die het appartement tot een harmonieus geheel maken. Als kers op de taart beschikt het appartement over 3 airco binnen-units, waarvan één in de leefruimte. Dit biedt u de mogelijkheid om zéér voordelig te koelen alsook te verwarmen.

 

Nachthal, slaapkamers, badkamer & toilet:

Ook de nachthal biedt extra ruimte om een (inmaak)kast te plaatsen. U beschikt over twee ruime slaapkamers (12 & 13,5m²), beiden op parket en beiden voorzien van airco. De oogstrelende badkamer met marmer-look is voorzien van een strakke ligbad-/douche combinatie, wasmeubel met bijhorende hangkast, High-tech (make-up)spiegel met geïntegreerde led verlichting en klok, handdoek-radiator, inbouw spots, mechanische ventilatie en aansluiting voor de wasmachine/droogkast. Het toilet is apart ondergebracht en is uitgerust met een handenwasser, wc-rol houder en toiletborstel houder.

 

Terras & kelder:

Het riant terras strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement, is toegankelijk vanuit de keuken/woonkamer en de slaapkamer en geniet van een prachtig en groen vergezicht. De ideale plek om in alle rust en privacy te genieten van het zonnetje, al dan niet met een glas in de hand. Een privatieve, droge kelderberging is inbegrepen.

 

Troeven:

- EPC B/115

- Elektriciteit conform

- HR ramen 2023

- 3 Airco's (Daikin) + warmtepomp

- Incl. design lichtarmaturen

- Mobiscore 9,3/10

- Asbestveilig

- Terras en kelder

 

Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat
Deze kaart kan je niet vergroten

Vindt u niet wat u zoekt? Schrijf nu in & ontvang als eerste het nieuwe aanbod!

 

Ontvang ons aanbod op maat