fbpx

Coprimmo opent nieuw kantoor in hartje Antwerpen

Antwerpen, de stad van de mode, de diamant en de smaakvolle architectuur, heeft er een nieuwe parel bij. Coprimmo opent met trots zijn deuren voor een gloednieuw kantoor in het hart van deze dynamische stad.

 Gevel van het nieuwe kantoor van Coprimmo in Antwerpen

 

Een unieke openingsactie met exclusieve voordelen

Ons nieuwe kantoor bevindt zich op een strategische locatie, te Mechelsesteenweg 97, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor zowel klanten als partners. Met een eigentijdse en duurzame inrichting, en een warme sfeer verwelkomt de ruimte je in een omgeving die professionaliteit uitstraalt zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.

Ons team van Coprimmo staat klaar om je volledig te begeleiden bij elke stap van jouw vastgoedreis. Van het vinden van de perfecte woning tot het verkopen van een bestaand opbrengseigendom, Coprimmo biedt de expertise en de service die je nodig hebt om jouw vastgoeddoelen te bereiken.

Om de feestelijke opening van het nieuwe kantoor te vieren, hebben we een unieke openingsactie opgezet. Klanten die tijdens de actieperiode besluiten om hun pand te verkopen via Coprimmo, worden getrakteerd op uitzonderlijke cadeaus die de ervaring nog specialer maken.

Luxueuze lunch voor 2 

Als blijk van waardering voor het vertrouwen dat klanten in Coprimmo stellen, ontvang je een uitgebreide, luxueuze lunch voor twee personen. Bereid je dus maar al voor op een onvergetelijke culinaire ervaring!

Een tijdloze herinnering

Naast de gastronomische verwennerij krijg je ook nog eens een prachtig fotoboek cadeau. Dit fotoboek bevat professionele beelden van het pand dat je wenst te verkopen, vastgelegd door ervaren fotografen. Elk detail wordt zorgvuldig vastgelegd, waardoor het fotoboek niet alleen een waardevol marketinginstrument is, maar ook een tastbare herinnering aan jouw woning.

 

Een nieuw hoofdstuk in ons vastgoedverhaal

Met de opening van ons nieuwe kantoor in Antwerpen zetten we de toon voor een toekomst vol samenwerkingen en vastgoedsuccessen. We blijven ons inzetten voor uitmuntendheid in onze vastgoeddiensten en blijven alles geven om jou een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Kom langs voor een kop koffie en een babbel met onze makelaars, en geniet van de exclusieve voordelen die tijdens deze openingsactie worden aangeboden.

Maak hier jouw afspraak

 

Interieur van het nieuwe kantoor van Coprimmo in Antwerpen