fbpx

OPENINGS ACTIE NOVEMBER 2022

Coprimmo, hét immokantoor dat zich specialiseert in het residentiele vastgoed in de Antwerpse Zuidrand, opent een nieuw kantoor te Mortsel-centrum.

 

Naast de vier bestaande kantoren van Coprimmo in Antwerpen-centrum, Aartselaar, Berchem en Kontich opent Coprimmo nu ook een kantoor in Mortsel met  de immer sympathieke Veerle Coeckelbergh en Sofie Van Hoolst als stuwende krachten.

Wil je hen graag ontmoeten en je pand aan hen in verkoop geven in de loop van de maand november, ontvang dan  het exclusieve openingspakket.

 

Verkoop je tijdens deze maand november 2022 je eigendom via Coprimmo, ontvang dan nog veel meer dan onze gekende service en geniet met je voeten onder tafel van een heerlijk diner in een top restaurant voor 2 personen.

 

Je pand kende nooit zo’n visibiliteit dankzij de opvallende bewegende beelden op het drukste kruispunt van Mortsel, waar dag én nacht super veel passage is.

 

Dankzij de samenwerking met beroepsfotografen, zal je eigendom schitteren en de aandacht krijgen dat het verdient.

 

Kom je graag even binnen? Van harte welkom, bij een tasje koffie, parkeerplaats vind je vlakbij op de grote parking aan de overkant (parking Krijgsbaan).

 

Een warm welkom bij Coprimmo Mortsel!