fbpx

BINNENKORT OPENING NIEUW KANTOOR

Coprimmo, het verhaal.

Coprimmo Vastgoedmakelaars werd als zelfstandig en onafhankelijk vastgoedkantoor opgericht in 1995. Om te kunnen voldoen aan de alsmaar groeiende vraag, breidde het team snel uit. Het succes had toen (en heeft nu nog steeds) te maken met de uitstekende reputatie die Coprimmo al snel had opgebouwd. Deze reputatie hebben we ongetwijfeld te danken aan de uitstekende relatie met onze klanten en onze optimale dienstverlening. Deze twee sleutelwoorden zijn voor ons prioriteit nummer 1 bij het verkopen of verhuren van een eigendom. Vandaag heeft Coprimmo 5 vastgoedkantoren in Antwerpen-Centrum en de zuidrand.

 

Missie:

“Coprimmo heeft er vanaf het prille begin alles aan gedaan om de beste service te kunnen geven,” zegt Rob Beysen, zaakvoerder van Coprimmo. “Voor Coprimmo betekent service dat onze makelaars luisteren naar de mensen. Ze kennen de bakker, de slager en de sportverenigingen in hun regio. Coprimmo is een vastgoedkantoor voor mensen, door mensen. Het vertrouwen van ons vast cliënteel is een verdienste van onze aandacht voor menselijkheid.”

 

Aanpak:

De uitgebreide vakkennis, passie, toewijding en jarenlange ervaring van onze makelaars, zorgen voor een vlotte en optimale verkoop of verhuur van uw vastgoed. Dankzij de goede samenwerking van onze bijzonder gemotiveerde medewerkers, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Coprimmo informeert en adviseert u over de verkoopmogelijkheden voor uw eigendom. In nauw overleg bepalen wij samen met u welke verkoopconcepten (Visit & Buy, opendeurdag, verkoopmarathon, enz.) wij kunnen inzetten om een snelle verkoop tegen een marktconforme prijs te bevorderen. Onze expertise en onze doorgedreven kennis van de woningmarkt in Antwerpen en de zuidrand, zijn voor Coprimmo belangrijke troeven om optimale resultaten te behalen.

 

Kantoren:

Coprimmo Vastgoedmakelaars heeft vijf kantoren te Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Kontich en Mortsel. Onze kantoren zijn centraal gelegen en goed bereikbaar. Ze hebben een goede visibiliteit en opvallende etalages. Voor ons kantoor in Mortsel vonden we een locatie met nog meer passage en 3 grotere etalages voor extra visibiliteit. Daarom verlaten we ons gezellige kantoor te Grotenhof 13 en verhuizen we naar een nieuwe, moderne plek. Hou onze website in de gaten, binnenkort meer info!

 

C you soon!